• Niels Batenburg


  Vennoot/Accountant


  Niels.jpg
 • Ron van der Hulst


  Vennoot/Accountant


  Ron.jpg
 • Niels Batenburg

  Niels is accountant-administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Hij is in 2009 ingeschreven in het accountantsregister van het NBA. In het verleden is Niels 6 jaar werkzaam geweest als relatiebeheerder bij een accountantskantoor in Leiden en daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij Deloitte in Voorhout. In al deze jaren heeft Niels zijn netwerk voornamelijk opgebouwd in de Duin- en Bollenstreek en regio Leiden.

  Niels omschrijft zich zelf als proactief, persoonlijk betrokken, professioneel en iemand die de ondernemer voor 100% probeert te ontzorgen op financieel gebied. Niels is een generalist met specialismen die zoekt naar de praktische oplossing. In het MKB gaat het om het vertalen van de problematiek naar de taal van de ondernemer. Niels hecht waarde om te adviseren vanuit een goede theoretische achtergrond. Het kennisniveau wordt dan ook constant op peil gehouden en uitgebreid door het volgen van cursussen en het bestuderen van actualiteiten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten. De dagelijkse werkzaamheden van Niels bestaan uit adviseren, jaarrekeningen certificeren/bespreken, het uitvoeren van beoordelingsopdrachten, administratieve bijstand/begeleiding, het maken van liquiditeits- en exploitatiebegrotingen en het opstellen van waardebepalingen van ondernemingen.

  Om nog efficiënter te kunnen werken is Niels erg geïnteresseerd in de nieuwste online ontwikkelingen op het gebied van boekhouden en rapportages. Nieuwe ontwikkelingen worden snel geadopteerd en in de manier van werken van het bedrijf gebracht. U als ondernemer profiteert daar direct van.
    • Petra Lammers


  Salarisspecialist


  Petra.jpg
 • Peter van Zuijlen


  Vennoot/Accountant


  Peter.jpg
 • Gert-Jan Kuijt


  Vennoot/Accountant


  Gert.jpg
 • Daan van Hemert


  Vennoot


  Daan.jpg
 • Gert-Jan Kuijt

  Gert-Jan is Accountant-Administratieconsulent (AA) en bezit volledige certificeringsbevoegdheid. Gert-Jan heeft na ruim 8 jaar de overstap gemaakt vanuit Deloitte Accountants naar ons kantoor. Daarvoor heeft hij tijdens zijn studie nog zo’n anderhalf jaar gewerkt voor Berk Accountants (het huidige Baker Tilly Berk). Bij Deloitte heeft Gert-Jan gewerkt in verschillende regio’s: Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag en heeft hij ervaring opgedaan binnen veel verschillende branches binnen het Midden- en Kleinbedrijf.

  Gert-Jan ziet zichzelf als een praktische professional die niet in problemen denkt maar juist een uitdaging ziet in alle zaken die op de weg van een MKB-ondernemer terecht kunnen komen. Hij zal  altijd samen met de ondernemer een zo optimaal en voordelig mogelijk resultaat proberen te bereiken. Gert-Jan heeft een brede kennis op diverse gebieden en kan de ondernemer direct adviseren met betrekking tot financiële en fiscale onderwerpen. Waar nodig zal hij de ondernemer doorverwijzen naar een specialist die samen met Gert-Jan en de ondernemer naar een bevredigend resultaat zoekt.
  Gert-Jan denkt proactief mee met de onderneming en probeert de interne processen binnen een onderneming in kaart te brengen en mee te denken hoe het proces zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden en tools beschikbaar die de processen binnen een onderneming efficiënter maken.

  Samenvattend bestaan de werkzaamheden van Gert-Jan uit het opstellen en certificeren van jaarrekeningen, advisering, administratieve begeleiding, opstellen van fiscale aangiften (VPB/IB/dividend/BTW) en opstellen van managementrapportages en prognoses.  M.D. (Daan) van Hemert

  Daan is firmant bij Accountantskantoor Batenburg. Hij is geboren op 17 februari 1981 in Leiden.

  Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO in Den Haag (Haagse Hogeschool) heeft hij de Post HBO opleiding Accountancy gedaan in Amsterdam (Markus Verbeek).

  Zowel privé als zakelijk houdt Daan van uitdagingen. Hij hecht er veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie op te bouwen met zijn cliënten en hen met raad en daad bij te staan op een zo helder mogelijke manier en in begrijpelijke taal. Hij heeft niet alleen oog voor de cijfers maar ook voor de mens erachter, de cijfers vertellen namelijk een verhaal dat verhaal dat voortkomt uit beslissingen van een persoon. Door zijn kennis op het gebied van accountancy, bedrijfseconomie en belastingwetgeving te combineren met zijn vermogen om de taal van de ondernemer te spreken  is hij een gewaardeerde sparringpartner voor zijn cliënten.

  Bedrijfseconomische advisering en het verbeteren van rendement en cashflow binnen een onderneming is voor Daan zijn passie, bijvoorbeeld bij ondernemingen welke in zwaar weer terecht zijn gekomen en waar een verbeterplan gemaakt moet worden. Tot zijn veel voorkomende werkzaamheden behoren het actief begeleiden van ondernemers met groeiplannen, het inzetten van verbetertrajecten, het begeleiden bij investeringsbeslissingen, het opzetten en begeleiden van financieringsaanvragen alsook trajecten waarbij ondernemers zich in- of uit laten kopen bij een onderneming.Batenburg kan u helpen met o.a.