Dé zakelijke partner voor het MKB

Batenburg Accountants is een toonaangevend accountantskantoor uit Sassenheim dat zich met name richt op het MKB en de middelgrote ondernemingen in de Duin- en Bollenstreek en Leiden. Ons kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om ondernemers van dienst te zijn. Aan ons kantoor zijn onder andere vier Accountant-Administratieconsulenten (AA) en een fiscalist (FB) verbonden. 

Ons kantoor heeft aansluiting gevonden bij Novens Accountants. Dit is een samenwerkingsverband van 6 accountantskantoren gevestigd in Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Lisse en Noordwijkerhout. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van de lokaal opererende vestigingen, waarbij de mens achter de cijfers centraal staat.  

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een nuchtere en doordachte blik op uw bedrijf. Speerpunten van onze manier van werken zijn persoonlijk en klantvriendelijk contact en een doelgerichte en professionele aanpak.
Een belangrijke overweging om met ons in zee te gaan is de toegankelijkheid en betrokkenheid tussen u en ons. Door de kleinschaligheid van het kantoor zijn de communicatielijnen kort. U treft altijd iemand aan die u van dienst kan zijn. U krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw bedrijf bezighoudt. Op deze wijze streven wij er naar dat u altijd iemand kunt bereiken die kennis heeft van uw bedrijf.

Wij geven u advies en informatie op een manier waarmee u uit te voeten kan. In heldere taal en geen overbodige rapporten, maar duidelijke adviezen. Hierbij kijken wij ook verder naar eventueel door u niet gesignaleerde problemen en/of mogelijkheden. Verder hebben wij via ons relatienetwerk onder andere contacten met specialisten als advocaten, notarissen, assurantietussenpersonen en automatiseringsdeskundigen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA en Extendum, dé brancheadviesorganisatie voor accountantskantoren.

Ons motto is: “groot zijn door klein te blijven”. De professionaliteit is groot waarbij de benadering persoonlijk blijft.

Batenburg kan u helpen met o.a.