Werken bij ons kantoor?

Ontwikkeling vinden we erg belangrijk binnen ons kantoor. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. We willen graag dat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken en dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen te volgen. Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk en willen we die zo hoog mogelijk houden. Via een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) wordt voor en met jou de opleidingsbehoefte bepaald. Samen met het management kijken we waar de ontwikkelpunten liggen en wordt een opleidingstraject afgesproken. Voor ieder functieniveau zijn mogelijkheden aanwezig. Op het gebied van persoonlijke vaardigheden kan je denken aan communicatietrainingen op verschillende niveaus, management development programma’s maar ook Business English.

Assistent-accountant
Wij zijn momenteel op zoek naar een assistent-accountant met een afgeronde of bijna afgeronde HBO opleiding om nadere invulling te geven aan de personele structuur binnen ons kantoor. In een dynamisch en fris jong team ben je verantwoordelijk voor een eigen clientenportefeuille. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

- het samenstellen van jaarrekeningen;

- het verzorgen van financiële administratie's (Twinfield of Accountview gekoppeld aan Basecone);

- het verzorgen van aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Wij bieden je meer dan een passend salaris, goede doorgroeimogelijkheden en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures stuur dan een mail naar info@accbatenburg.nl ter attentie van Ron van der Hulst of bel met (0252) 200052.

Batenburg kan u helpen met o.a.